За Нас

Добре дошли в Еко Пласт БГ, домът на иновативните и екологично чисти течни тапети KOZELINO.

Ние сме лидерът в производството на течни тапети в България. Предлагаме на нашите клиенти висококачествени продукти, които съчетават естествени материали с модерни технологии.

За Нас
Нашата мисия

Да вдъхнем живот и стил на всяко помещение. Да създадем за Вас красиви и устойчиви на времето продукти и заедно да допринесем за опазването на околната среда.

Нашите течни тапети са изработени от естествени материали, включително избелена букова целулоза, оцветени памучни влакна или хартия. Те са екологично чисти и безвредни за околната среда, като предлагат уникални възможности за персонализация и преобразяване на Вашия дом или офис.

Намираме се в красивия град Варна, където с гордост произвеждаме и разработваме нашите продукти. Съчетавайки креативност, качество и внимание към детайла, ние създаваме продукти, които задоволяват и най-взискателните вкусове.

Благодарим Ви, че избрахте Еко Пласт БГ и KOZELINO за Вашия проект за интериорен дизайн. Свържете се с нас за повече информация и започнете Вашето пътешествие към красивия, функционален и екологичен интериор днес.

Димитър Милев
Димитър милев

Търговски представител

РАБОТА С течени тапети КОЗЕЛИНО

Лесно, бързо и удобно!

Следвайте указанията за подготовка на повърхностите и нанасяне на нашите продукти

Shopping Cart